Först gasol sedan kol
Igår lördag grillade vi både till lunch och middag. Bäst att passa på nu när våren och värmen äntligen har kommit! Grillat är ju så gott! Självklart kan man grilla även på höst och vinter och det gör vi också, men det är något speciellt att grilla just varma, soliga dagar. Till lunch blev det grillad korv på gasolgrillen och till middag säsongens grillsnackis, beer can chicken som vi tillagade på kolgrillen. Beer can chicken är ju så gott! Jag marinerade först kycklingen i en av marinaderna jag fick med hem från grilleventet, en nyhet från Caj P Marinad buffalo wing. Den gav kycklingen en fantastiskt god smak. Vi grillade också champinjoner och gjorde en god och krämig potatisgratäng. Såser och färska grönsaker kompletterade maten fint.
Till efterrätt gjorde jag min grymt goda chokladmousse som kommer att bli min nya bjudefterrätt. Underbart god och lätt att göra!
Hoppas ni också hade en lika trevlig lördag som oss!
Senaste kommentarer