Geisha chokladkex

När jag bakar så har jag gärna olika godissorter i eller på bakverken, typ dumlekakor med både Dumle och Noblesse, muffins med olika chokladbitar nedstoppat innan gräddning eller godis uppe på frostingen, Non Stop på tårtor, etc. Det blir liksom lite extra gott och lyxigt på så sätt. Och jag är verkligen inte ensam om att göra så här. Det finns mängder av recept med godis i av alla de slag!

Nu har godisleverantörerna själva börjat förstå storheten av kombinationen bakverk/godis. Fazer lanserar nu sitt första kex i Sverige och det är Geisha som tar plats på fikabordet. Geisha chokladkex är ett hjärtformat kex bakat på maräng och fylld med Geishas hasselnötscrème överdragen med mjölkchoklad och dekorerad med mörka chokladstrimmor.

Jag är ett stort fan av Geisha och blev riktigt glad när jag såg denna nyhet i kex- och kakhyllan. Självklart köpte jag ett paket för att testa. MUMS säger jag! Vad gott det var. Perfekt sprött kex med mjuk, krämig, lite krispig fyllning och ett chokladlager ovanpå. Lagom storlek på kexet också – man kan unna sig flera stycken! Tummen upp!

Geisha Chocolate Biscuits säljs i förpackning om 12 kex (100 gram) och kostar cirka 26,90 kr.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *