Glassiga nyheter

Igår började jag fundera på vad jag skulle servera till efterrätt ikväll. Valet stod mellan någon typ av paj eller chokladfondant. Som tur är behöver jag inte fundera särskilt mycket längre. Ett trevligt bud kom precis hem till mig med kvällens efterrätt. Det är Häagen-Dazs som kommer med nyheten Secret Sensations – klassiska desserter i glassig tappning. Det är de klassiska franska efterrätterna chokladfondant och Creme Brûlée som har omvandlats till glassdesserter serverade i portionsformar.

Secret Sensations kommer i två varianter:

  • Chocolat Fondant som är en chokladglass med mjuka browniebitar. Den har en flytande kärna bestående av flytande chokladsås.
  • Creme Brûlée som är en Creme Brûlée-glass med krispiga karamellbitar i. Även denna har en en flytande kärna som består av flytande karamellsås.
Låter ju riktigt gott! Självklart kommer en recension efter provsmakningen!
För ett tag sedan fick jag hem en produktcheck för att testa Häagen-Dazs tidigare glassnyhet Mint leaves and chocolate. Först idag hittade jag den i butiken där jag brukar handla och givetvis fick den följa med hem för att testas. Blir kanske inte ikväll då jag hellre vill smaka Secret Sensations, men helgen är lång!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.