Jättarna är här

Igår fredag släpptes så äntligen Skylanders: Giants. Oj vad Gustaf och hans kompisar har väntat på detta. Gustaf har räknat ner dagarna och nu äntligen är de här. Skylanders: Giants kommer att få nya släpp av figurer i olika perioder  tätt inpå varandra fram till julafton. Detta ska också ske under en väldigt lång tid, nämligen ända fram till nästa spel i serien. Ytterligare en uppföljare är således bestämd.

Själva spelet är väldesignat för att anpassas till mindre barn, äldre barn och vuxna, vilket gör att föräldrar mer än gärna sitter med deras barn för att ta sig igenom alla äventyr. Men det är inte själva spelet som lockar mest, utan det är möjligheten att samla på olika fysiska figurer och få in dem i spelet. Gustaf tjatar ständigt om att vi ska köpa nya figurer och vårt beslut att bara köpa till födelsedagar och jul var bara att glömma och tänka om. Nu köper vi nya figurer lite då och då. Är det bra pris köper vi hem ett gäng och tar fram när barnen gjort sig förtjänta av en present.

Idag var vi bjudna hela familjen på ett event för att fira att Skylanders: Giants är här. Det var helt enkelt ett födelsedagskalas för Skylanders! Vi bjöds på födelsedagstårta, kakor, saft och te/kaffe. Det var fiskdamm med godispåsar för alla barn och barnsliga vuxna. Barnen kunde spela nya spelet och man kunde måla Skylandersteckningar. Goodiebagen vi fick när vi gick hem innehöll det nya spelet och tre figurer (en jätte och två ”standardfigurer”). Nu har vi tre jättar här hemma (självklart var vi ”tvungna” att köpa ett par nya figurer igår när de släpptes – Gustaf hade ju längtat så, spelet visste vi att vi skulle få idag så det behövde vi inte köpa) och ett stort antal standardfigurer. Det första barnen gjorde när vi kom hem var att börja spela så nu kan vi vuxna få en stunds lugn och ro innan middagen! Härligt!

 

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Fröken M skriver:

    Åh va skoj !! och där sitter du ju perfekt i puffen 🙂
    Ha en mysig dag i höstrusket vännen !! KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *