Lakritsfestivalens festivalbloggare 2013

Idag möttes jag av den glädjande nyheten att jag åter utsetts till att vara en av Lakritsfestivalens festivalbloggare,. Stort tack till Spot and Tell och Lakritsfestivalen. Jag är en av 20 utvalda som kommer att få en goodiebag fylld med lakritsprodukter från utställarna, får gå på den exklusiva pressvisningen med lakritsbuffé samt får gratis inträde på Lakritsfestivalen som äger rum den 20 samt 21 april på Annexet i Stockholm. Som den lakritsälskare jag är blev jag mycket glad över detta besked! Förra året var jag och Filippa på Lakritsfestivalen och oj vad vi provsmakade, handlade och njöt! Jag är övertygad om att det kommer vara minst lika bra i år!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Åh vilken lyx !! Jag var en riktig ”klant” som anmälde intresse men missade den lilla detaljen att man skulle skicka en motivering oxå… Skit !! 😉
    Men å andra sidan ska jag ju hålla mig i från godis veckans alla dagar utom lördag så det kanske var lika bra ! 🙂
    KRAM

  2. dianasdrömmar skriver:

    Grattis, då ses vi där 🙂 kram Diana

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *