• Okategoriserade
  • 1

Lammkorv från Wurstmaster

En av de godaste korvarna jag någonsin ätit är lammkorv från företaget Wurstmaster. 86% kött och 10% fett är mer än godkänt tycker jag! Så köttiga och mättande. Vi har grillat dessa flera gånger i sommar, senast igår, och det kommer dröja innan vi köper annan korv igen. Även barnen älskar denna korv. Den är lite kryddstark (fast jag skulle vilja säga smakrik). Det är dock inget som stör våra barn och varför ska barnen hållas med speciella barnkorvar med mindre smak, köttinnehåll och högre fetthalt?!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. juli 14, 2010

    […] grillades det igen! De mest underbara korvarna som finns la vi på grillen, lammkorv från Wurstmaster. Vi grillade även primörmorötter, champinjoner och majskolv. Korven virades in i tunnbröd och […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *