Nu är det fredagsmys

Nu är det fredagsmys

Nyheter i snackshyllan

Som jag berättade om tidigare i veckan har Estrella precis kommit ut med flera spännande nyheter i snackshyllan. Perfekt till fredagsmys, lördagsmys, mello-helger och närhelst man känner för snacks helt enkelt! Nyheterna är Sourcream & Onion på släta chips, Riktigt grova chips med bergsalt från Himalaya, Hjärtan med smak av grill och vitlök och tre olika sorters välrostade nötter. Nu är det fredagsmys!

Sourcream & Onion på släta chips och Hjärtan med smak av grill och vitlök

Sourcream & Onion på släta chips och Hjärtan med smak av grill och vitlök

Till myset i går öppnade vi två av dessa nyheter. Först ut blev Sourcream & Onion släta chips. Goda, frasiga tunna chips. Perfekt kryddade. Det är dock sant att räfflingen på chipsen verkligen påverkar smaken. Dessa var goda men vi var alla överens om att klassikern är snäppet godare. Över till Hjärtan grill och vitlök. Fluffiga hjärtan som tar mycket plats i skålen vilket inte uppskattades av barnen. De får nämligen alltid en mindre skål än vi vuxna. Konsistensen och krisp perfekt och fantastiskt god smak! En höjdare! Synd att de kommer i sån liten påse.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *