Nu är det jul här i vårt hus

Nya lusselängder på jäsningRedo att ätas och frysas inTredje adventsfika!Igår var det tredje advent. Advent firades som vanligt in med gott fika och tändning av ljusen i adventsljusstaken. Idag bakade jag en ny omgång av saffranslängder vilket innebar att vi kunde njuta av nybakt bulle – alltid lite extra gott! På fatet låg förutom saffranslängd hembakt pepparkaka, wienernougat och tonkakola. Mums!

SamarbeteBarnen klär och mamma assisterarNär fikat var slut tog vi fram vår lilla plastgran och klädde den. Jag sätter på glitter och ljus och resten får barnen dekorera precis som de vill. Jag tycker resultatet blev kanon! Det är oerhört stämningsfullt och vackert med gran, även om den är i plast. Det är i princip bara doften som saknas!

Årets julgran färdigklädd!Nu ÄR det snart jul!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *