Nyhet från Middagsfrid – Grillkassen

Matkasseföretaget Middagsfrid har lagom till sommaren lanserat Grillkassen. I Grillkassen ska det finnas något för hela familjen. Klassiska smaker och fina råvaror som kombineras med inspirerande recept och nya smakkombinationer, allt levererat hem till din dörr. Kassen kommer i två versioner, samma innehåll varje vecka, där varje kasse innehåller fyra grillrecept för fyra personer. Man behöver inte ha en prenumeration från Middagsfrid för att beställa Grillkassen, utan det är bara att beställa.

Yippeee! Jag är en av de första som ska få testa en valfri Grillkasse och jag har valt kasse nummer 2. Rätterna jag därmed ska få äta och laga till är renbåge i foliepaket, kryddig kycklingbricka, wraps med grillad halloumi samt hel fläskfilé. Hur gott låter inte detta?! Varje rätt har dessutom tillbehör som låter helt fantastiska! Jag har önskat leverans vecka 23. Självklart återkommer jag med kort och recenssion.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *