Sagolikt mellanmål

För att må bra behöver man regelbundet fylla på med energi, inte minst när man tränar och rör på sig mycket. Mellanmål och nyttigt fika är A och O för mig. Jag försöker variera mina mellanmål så mycket jag bara kan. Det finns ju så mycket gott att välja bland. Jag älskar att test nya produkter för att kanske lyckas hitta en ny favorit. Nu har jag fått pröva ett sagolikt mellanmål.

Sagolikt mellanmål

Sagolikt mellanmål

Sagolikas Nyponsoppa och Blåbärssoppa är två svenska klassiker. Vem har liksom inte blivit serverad detta när man varit sjuk eller även i övrigt till frukost eller mellanmål. Det är enkelt, har bra ingredienser och bra energiinnehåll. Det är väl därför populäriteten har hållit sig i så många år. Nu kommer det två nya smaker – Sagolika Jordgubbssoppa med vanilj och Sagolika Äpple- och Krusbärssoppa med kanel.  Samtliga soppor är rika på C-vitamin som är extra bra för kroppen nu när förkylningstiderna är som värst. Vabruari är ju inte över ännu. Perfekt energiboost för hela familjen!

Sagolika jordgubbssoppa med vanilj.

Sagolika jordgubbssoppa med vanilj.

Jag och barnen kunde inte hålla oss utan satte genast igång och provsmakade Sagolika jordgubbssoppa med vanilj och Sagolika Blåbärssoppa. Jordgubbssoppan har en mycket tydlig smak av söta jordgubbar och mjuk smak av vanilj. Den smakar som svensk sommar när den är som bäst. Blåbärssoppan smakar som den alltid har gjort, syrligt och uppfriskande! Båda passar lika bra kalla som varma. Riktigt goda! Barnen fullkomligt älskar dom! Gustaf tryckte näsan i sig hela blåbärssoppan på egen hand. Han tyckte att det var som att dricka blåbärssylt och han älskar blåbärssylt!

Ska bli mycket spännande att testa övriga smaker också. Vi drack soppan som den var men man kan också testa någon av de inspirerande recepten på Arlas hemsida för att få mer variation på det hela. Hur gott låter det inte med Jordgubbssoppa med hallonkvarg och kokoschipsKrusbärssoppa med cottage cheese och linfröBlåbärschiapudding eller Nyponsoppa med rostad dinkelcrunch och en klick vaniljkvarg. Blåbärschiapuddingen ska garanterat testas!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *