Senaste nytt från Cloetta

Så var det dags igen! Hyllorna är fyllda med nyheter inför våren och sommaren. I det här inlägget presenterar jag senaste nytt från Cloetta. Som medlem i Cloettas bloggnätverk får jag chansen att prova de senaste nyheterna innan de når ut i butik. De jag fick hem nu lanseras från vecka 20. Så håll utkik bland hyllorna, det är massor av godsaker som snart gör entré!

Senaste nytt från Cloetta

Senaste nytt från Cloetta

Nyheterna är ganska lika de som kom i slutet på förra året. Den här gången är det Läkerol YUP Melon Sour, en sockerfri sur, mjuk godis med fruktig och somrig smak av melon, Gott & Blandat Fruktsallad med en blandning av syrliga och söta fruktsmaker – välkända smaker som redan finns men även nya mer exotiska tillskott, Plopp Rabarber som är toffeefylld mjölkchoklad, denna gång med smak av syrlig rabarber, MüsliBite Nuts som är en chokladbit fylld med müsli och fruktjuice överdragen med mjölkchoklad – perfekt mellanmål när man är på språng, Ahlgrens bilar Modell A16 med samma mjuka bilar som originalet men med helt nya smaker samt Nutisal Dry Roasted Cashews  som är torrostade cashewnötter i tre olika smaker – Peppar & Salt, Crystal Sea Salt och Sweet Rosemary.

Håll utkik efter allt gott som snart gör entré i butik!

Håll utkik efter allt gott som snart gör entré i butik!

Det kommer också nyheter bland Cloettas lösgodis och Naturgodis i lösvikt. Lösviktsnyheterna är Sockerbitar Frukt – syrligt fruktskum med smak av blåbär, jordgubb och ananas samt Sockerbitar Saltlakrits som är precis vad namnet säger. De senaste naturgodisnyheterna är Kanelmandel, Jordgubbsmandel, Bärcrisp och Salt limelakrits.

Jag har redan börjat testa lite av varje, vem kan motstå liksom?!?! Gott, fräscht och rena drömmen för en godisälskare som jag! Mitt motto är att allt är tillåtet. Jag tror inte på förbud. Däremot på balans. En bra balans mellan nyttigt och onyttigt, träning och vila! Det är Leva Sunt för mig. Här ska njutas utan dåligt samvete.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *