Små gester kan betyda mycket

Tänk vad Internet är fantastiskt. Om jag undrade något när jag var ung fick jag slå upp det i ett uppslagsverk i pappersformat. Visserligen i riktigt vackra – och dyra, böcker men de kunde inte direkt uppdateras när något ändrades utan då fick man vänta några år på att nästa upplaga skulle komma. Idag googlar vi allt vi undrar över och får svar på nolltid! Uppdaterat och korrekt information i de flesta fall. Allt finns på Internet. Även underbara människor man lär känna och som blir ens vänner. Jag har fått flera vänner och bekanta genom åren. En av dessa som jag vill lyfta fram lite extra idag är underbara Fröken Mela. Tyvärr bor hon lite långt bort från mig så vi kan inte träffas IRL så ofta som jag skulle önska men vi hörs då och då via FB Messenger och Instagram.

Glass och godis - det bästa jag vet!

Glass och godis – det bästa jag vet!

Idag fick jag ett spännande kuvert på posten och det var just från Fröken Mela. Det innehöll en glasscheck och två nöt-cremepraliner. Jag som älskar glass och godis!!! Just dessa praliner stod jag och dregglade över på Hemmakväll förra helgen men vi hade redan köpt så mycket annat lösgodis där att jag till slut fick sätta en gräns. Men jag har tänkt och längtat efter att få smaka denna pralin och så kommer den som ett brev på posten. Jag lovar, pralinen var precis så god som jag trodde den skulle vara – gudomlig! Vilken guldkant jag fick på en helt vanlig tisdag. Fröken Mela har verkligen förstått att små gester kan betyda mycket. Stort TACK!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Fröken M skriver:

    Underbara du !! Jag är så glad för att just DU är min vän !!
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *