Smakrika majskakor från Friggs

Smakrika majskakor från Friggs

Smakrika majskakor från Friggs

Det går åt en hel del majskakor hemma hos oss. Vi tycker att de passar perfekt som mellanmål med gott pålägg eller som nyttigare snacks. Gustaf som ofta har innebandy- eller fotobollsturneringar äter dessutom majskakor mellan matcherna för att få mer energi och extra ork. Vi vuxna tycker allra bäst om saltade eller naturella majskakor då de lättast kan kombineras med pålägg, barnens favorit är gräddfil & lök eller ost och det hänger nog ihop med att de ser kakorna som goda snacks. Nu kommer nya smakrika majskakor från Friggs.

Gustaf älskar smaksatta riskakor!

Gustaf älskar smaksatta riskakor!

Majskakorna är gjorda av poppade majskorn vilket gör dom extra krispiga. De är fria från gluten och GMO-fria. De nya smakerna är Pizza och Barbecue. Hur gott låter inte det?! Vi kunde inte vänta många minuter innan vi högg in på nyheterna.

Dags att hugga in!

Dags att hugga in!

Får jag äta upp hela paketet, mamma?!

Får jag äta upp hela paketet, mamma?!

Båda sorterna är krispiga och har generöst med kryddning. Ganska starka i smaken och inte helt idealiska att kombinera med pålägg. Möjligtvis ost till Pizza och korvpålägg eller skinka till Barbecue. Helt perfekt som alternativ till de klassiska fredagschipsen. Pizza smakar som Margherita, dvs tomat, ost och klassisk pizzakryddning. Barbecue har en lätt rökig smak, tillsammans med toner av tomat, paprika och lök. Mycket goda båda två men vår favorit blev Pizza!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *