Flygande jakob

Flygande jakob med ris och grönsaker

Flygande jakob med ris och grönsaker

Flygande jakob stod på menyn ikväll. Till den serverade vi fullkornsris, bönor och broccoli. Jättegott! Lite fetare mat än vi brukar äta, men till helgen blir det alltid lite lyxigare än till vardags.

Flygande jakob, 4 port

1 grillad kyckling
2 skivade bananer
3 dl vispgrädde
1/2 dl chilisås
1 tsk curry
peppar
2 paket bacon
Jordnötter

Dela den grillade kycklingen och lägg i en ugnssäker form. Lägg de skivade bananerna på kycklingen. Vispa grädden och häll ner chilisås, curry och peppar. Lägg smeten ovanpå kycklingen och bananerna. Gratinera i ugn på 200 grader i ca 20 min. Knaperstek bacon. Toppa maten med bacon och jordnötter.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.