Stegräknare

Här ska det promeneras! Vi har stegräknartävling på jobbet mellan 3 och 30 maj och jag är en av arrangörerna. Vi tävlar dels individuellt, dels i lag (kontor mot kontor). Priserna är inga märkvärdiga, utan tävlingen är bara ett sätt att öka gemenskapen och att få folk att röra på sig. Vi kommer att använda oss av wellstep.se. Stegräknarna blev SOC Pedometer Walk från Stadium för 129 kr styck.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. juni 4, 2010

    […] har precis avslutat en stegtävling på jobbet och min enhet vann! Det firades med glass och jordgubbar nu på fredagseftermiddagen. […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *