STNKY Bag – kombinerad förvarings- och tvättpåse

Jag har ju helt glömt att blogga om en favoritprodukt vi har här hemma. Det är en sk STNKY bag vilket är en kombinerad förvarings- och tvättpåse. Perfekt för tex träningskläder och skor. Jag hittade den hos webbutiken Tunna Sulor, som för övrigt har ett riktigt bra utbud av barfotaskor.

Hemma slåss vi nästan om vem som ska använda träningspåsen som vi kallar den. Den är inte bara snygg utan stänger även in all doft- och svettlukt. Perfekt för alla som tar med träningskläder och/eller skor i en väska där du även förvarar annat som du inte vill ska bli blött eller få doft av svett. Upptill finns en dragkedja där du lägger i skor och träningskläder och så finns det en dragkedja nedtill för att kunna dra ut den inbyggda tvättpåsen. Tvättpåsen kan sedan stoppas rakt in i tvättmaskinen för tvätt. Riktigt smart! Kanske den perfekta julklappen till träningsfreaket som redan har allt?

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *