TÄVLING – Vinn filmvouchers

Varje vecka ett tag framöver kommer jag att komma med veckans filmtips där jag presenterar och ser en av de storfilmer som har premiär på stramingföretaget Film2Home. Den här veckan recenserade jag Sune i Grekland – All inclusive. Nästa veckas filmpremiärer är Mammas pojkar, Lovely Molly och Tiny furniture.

Nu har även du chansen att vinna filmvouchers från Film2Home. 3 lyckliga vinnare får 2 vouchers vardera. Det enda du behöver göra är att i en kommentar till detta inlägg svara på frågan vem som spelar pappa Rudolf i Sune i Grekland – All inclusive samt motivera varför just du ska vinna filmvouchers. Du får även gärna dela detta inlägg offentligt på din Facebook-sida eller blogg. Tävlingen pågår till och med onsdag 8 maj 20:00. Glöm inte att ange email-adress så att jag kan komma i kontakt med dig om du vinner. LYCKA TILL!

Tävlingen sker i sammarbete med Film2Home.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

8 svar

 1. Christina frisberg skriver:

  Jag älskar film, så jag är med i tävlingen!!!
  pappan spelas av Morgan Alling.
  kramiluzz!! 🙂

 2. Heidi Larsson skriver:

  Det är ju toppenroliga Morgan Alling som spelar pappa Rudolf! =)

  Heidi

 3. Sanna skriver:

  Jag är gärna med och tävlar, för film älskar vi verkligen i familjen här hemma, och de kan man aldrig få för mycket utav till fredagsmyset och lördagskvällarna.

  Det är Morgan Alling som spelar pappa Rudolf i filmen.

  Kram Sanna

 4. svar: Morgan Alling

  jag borde vinna för att jag och min sambo aldrig har råd att gå på bio. men med denna vinst så kan vi ha bio hemma, helt gratis 🙂

 5. Lindroos skriver:

  Svar: Morgon Alling

  Jag borde vinna för att jag är en filmfantast/filmnörd med alldeles för lite pengar för mitt stora intresse! Make my day and god will bless you.

 6. Jennysen skriver:

  Pappa Rudolf spelas av Morgan Alling! 🙂

  Jag skulle vilja vinna för att jag under mina jobbnätter kollar en del film, och jag har gått igenom alla sevärda filmer på Viaplay.
  Film2Home verkar ha många nyare filmer vilket jag verkligen skulle uppskatta! 🙂

 1. april 28, 2013

  […] HOS FAMILJEN SUNDBERG Share this:TwitterFacebookGillaGilla Laddar… Det här inlägget postades i PÅGÅENDE […]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *