Träningslurar från Plantronics

Träningslurar från Plantronics

Träningslurar från Plantronics

Jag har haft jättesvårt för att hitta bra träningslurar. Kanske är det något fel på mina öron?! Vet inte hur många olika märken och varianter jag har testat de senaste åren. Med sladd, headset med bluetooth, olika varianter av in-ear, over-ear etc. Vilken typ av hörlurar som är bäst beror ju också på vilken typ av träning man utför. Några som passar för gymträning behöver inte passa för den hårda löpturen till exempel. Viktigt för mig är att hörlurarna sitter bra. De får inte skava, de ska inte släppa från örat under rörelse och de måste ge ifrån sig högklassigt ljud. De bör också vara vattentäta. Nu ska jag sätta träningslurar från Plantronics på prov.

Trådlöst stereoheadset med byglar som träs runt öronen hopkopplat med ett halvstyvt nackband

Trådlöst stereoheadset med byglar som träs runt öronen hopkopplat med ett halvstyvt nackband

Den modell som ska testas är BackBeat Fit. BackBeat Fit är ett trådlöst stereoheadset med byglar som träs runt öronen hopkopplat med ett halvstyvt nackband. Det fungerar både för mobilsamtal och för att kontrollera musik genom knappar på öronsnäckorna. Hörlurarna har en beläggning, P2i-teknologi, som skyddar mot svett och fukt. Batteriet räcker för en veckas träning med åtta timmars musiktid, sex timmars taltid eller 14 dagar standby. Hörluren är utformad för att ge bra ljudisolering men ändå släppa in en del kringljud. Detta för att användaren av säkerhetsskäl ska kunna höra bilar, motorcyklar, cyklister etc. Av säkerhetsskäl är den även utrustad med reflexer.

BackBeat Fit

BackBeat Fit

I förpackningen ingår ett sportarmband som man kan förvara sin smartphone i medan man tränar, tex runt armen. Denna kan sedan vändas ut och in och användas som ett fodral för hörlurarna.

Nu ska jag testa dessa hörlurar i ett par veckor och återkommer sedan med recension. Hoppas verkligen jag hittat en hörlur som passar mig och den träning jag utför bra.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *