Uppfyllda av intryck

Pressresa till Nordjylland

När jag skriver detta är jag precis hemkommen från min första (men förhoppningsvis inte sista!!!) pressresa tillsammans med bloggarna Jenny och Malin och deras barn Elias och Mira, Per från Barnreseguiden, Agneta från Visit Denmark och Birgitte från Visit Nordjylland.

Aalborg Zoo

Barnen fann verkligen varandra!

Underbara Agneta!Vilken resa! Vi är helt uppfyllda allihopa av intryck och att man kan ha så trevligt ihop fast man i princip inte har träffats tidigare. Dessutom är vi peppade av att ha bott och upplevt Skallerup Seaside Resort, besökt Aalborg Zoo och Fårup Sommerland. På kvällarna har vi njutit god mat och dricka i den trevliga restaurangen och suttit i stugan och snackat, druckit vin, ätit tilltugg och godis och bloggat till långt in på småtimmarna.

Morgonbad såklart!Helt fantastisk sandstrand!Jag känner mig verkligen energiladdad av att få ha fått kvalitetstid på egen hand med bara sonen (han är annars väldigt pappig), ha fått upplevt alla dessa fantastiska ställen, är laddad av alla fantastiska människor som jag har träffat och skämt bort oss och den härliga stämning vi alla skapade tillsammans!

Kiss and goodbye - no kisses above 3 mins!

Självklart har jag längtat efter resten av familjen. Att få se och krama om dom vid upphämtningen på Arlanda fyllde mig med mängder av energi och glädje! Nu har vi sommaren framför oss då vi kommer ha semester ihop och umgås som familj. Högt upp på min och sonens önskelista står en tur till Nordjylland. Det kan väl inte vara helt omöjligt?!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Jenny skriver:

    Ja vilken underbar resa! Den lever man länge på. Måste bara få dit mannen och Ella också så dom med får uppleva det vi fick. Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *