Sponsrad video: LIDLs Fördomsturné

Man får vad man betalar för. Lägre pris är ofta synonymt med sämre kvalitet. Men det behöver absolut inte vara så.

Kommer ni ihåg för cirka ett år sedan när det var så mycket skriverier om pop up-restaurangen DILL? Den blev enormt hyllad av folk och medier och kom under de tre veckor den var öppen att bli en av Stockholms hetaste innan ”bluffen” avslöjades. DILL lagade mat enbart med råvaror från lågpriskedjan Lidl.

Det hela startade med ett inlägg på Lidls Facebooksida där det stod att man får det man betalar för när det gäller kvalitet. Hög kvalitet kan aldrig ha ett lågt pris var andemeningen i inlägget. Lidl svarade inte med ord utan genom att öppna restaurang DILL och slog som sagt alla med häpnad.

För att ge fler människor möjlighet att upptäcka Lidls sortiment ger de sig nu ut på en turné landet runt. Med sig i köket har de en stjärnkock – Angela Hartnett som är ett av restaurangvärldens största namn. Hon är flerfaldigt prisbelönad och driver inte mindre än fyra framgångsrika restauranger i London. Under dagarna med DILL kommer hon att bjuda på en somrig grillmeny där råvaran står i centrum. Och precis som tidigare är alla ingredienser såklart rån Lidl. Man kan boka bord på dillsverige.se från och med 18 maj.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *