Grill

Ikväll åt jag middag med mamma på Grill. Det var en helt underbar restaurang. Inredningen var jättemysig. Matsalen var indelad i olika avdelningar som gick i olika stilar. Vi satt i en del med massor av blommor och växter. Mitt i restaurangen grillade dom köttet.
Här grillar kocken köttet

Här grillar kocken köttet

Först fick vi in drickan, mamma drack ett glas rött och jag drack, håll i er nu, COLA LIGHT (ingen blev förvånad)!! Sen kom det bröd med vitlöksfärskost. Till huvudrätt åt vi Grill Plate, en variation av träkolsgrillat kött – Lamm, Oxryggbiff, Pigghamkarré, Kalv och Kyckling . Till det serverades pommes frites, såser och tillbehör som coleslaw och guacamole. Det var bara hur gott som helst. Det var så mycket mat så vi var tvungna att lämna kvar på fatet.

Grill Plate med tillbehör

Grill Plate med tillbehör

Hur mätt jag än var kunde jag inte låta bli att ta efterrätt när man väl är ute på fin restaurang. Jag tog en Glass & Sorbet Storstrut med strössel. Det var en klick grädde, en chokladpinne, färska jordgubbar, en kula vaniljglass, en kula mangosorbet, en kula vad jag tror var hallonsorbet eller nåt liknande. Och sen längst ner på botten av våfflan fanns en grillad marshmallowsliknande sak. Glassen var enorm och enormt god.

Glass & Sorbet Storstrut

Glass & Sorbet Storstrut

Jag säger bara HURRA vad gott och mätt jag är! Restaurangen får 5 av 5 stjärnor av mig.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 44 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat just mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. christian skriver:

    Där får man äta

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *