Klipp eller lurad?

Jag kan lugnt konstatera att jag faller för extrapriser när jag handlar i affärerna. Varje måndag när stora reklamskörden kommer ögnar jag genom matreklamen och lägger de olika intressanta erbjudandena på minnet. Nu har jag inte tid att åka runt till alla affärer utan det blir oftast att vi åker till vår vanliga ICA där vi alltid handlar. Självklart åker de lockvaror de har oftast ner i vår kundvagn. Passerar jag någon av de andra affärerna slinker jag även in i dessa och köper de aktuella varorna.

Lockvarorna kan vara varor vi egentligen inte behöver eller hade tänkt att köpa, men det är som ett behov skapas när man kan göra ett ”klipp”. Förr eller senare kan man få ett behov av just den aktuella varan. Eller?!

Sen är det sällan bara lockvarorna åker ner i min korg eller vagn när jag handlar. Varor jag egentligen inte hade tänkt att köpa och varor vi ändå behöver följer alltid med.

Det är det affärerna vet. Så frågan är, gör jag klipp eller blir jag lurad?!

 

 

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.