Söndagsbestyr

I övrigt denna luciasöndag har vi mest gjort roliga saker med barnen. På förmiddagen tog vi en härlig promenad i skogen. Det är en otrolig lyx att ha skogen runt knuten. 2 minuter och så är man där! Fantastiskt! Båda barnen älskar dessutom att vara ute i skogen, det är härligt att se.

Efter den uppfriskande promenaden åt vi lite lunch (rester även idag). Sen åkte vi ner till centrum där vi handlade lite smått och gott. Vi skulle till den lokala bion och köpa presentkort på bio till Filippas gympafröknar – de har avslutning för terminen imorgon, då passade vi själva på att gå hela familjen. Vi såg Arthur och Maltazard (fortsättningen på Arthur och Minimojerna). Vi har första filmen hemma, men jag har aldrig sett den. Barnen däremot ser den om och om igen. Tror alla tyckte filmen var helt okej. Under filmen smaskade vi i oss både popcorn, godis och cola light. Gott!

Efter filmen åkte vi iväg till simhallen för ”Lussedoppet”. Filippas simklubb anordnade luciatåg. Filippa ville inte gå med i tåget men vi åkte i alla fall dit och tittade. Det var ganska fint och stämningsfullt. Sen åkte vi hem och åt middag.

Ytterligare en julsak vi har avklarat idag är skrivandet och postandet av årets julkort. Skönt att slippa tänka på det!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *