TÄVLING – Vinn ett vackert halsband från Miss Dee

Det var ett tag sedan jag hade en tävling på bloggen men nu är det dags.

Nu har du chansen att vinna ett jättefint halsband från Miss Dee. Det är halsbandet du ser på bilden ovan. Halsbandet heter Miami och kostar i butik 469 kr. Det är 44 cm långt (+ extensionslänk). En tidig julklapp till dig själv eller varför inte ge bort det i julklapp till någon du håller kär?!

Det enda du behöver göra är att ange i kommentarsfältet i vilken stad Miss Dee har sitt kontor (tips: kolla in hemsidan) samt motivera kort varför just du ska vinna. Tävlingen pågår till och med söndag 27 november kl 20:00. LYCKA TILL!!!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

49 svar

 1. Solbritt Ilkert skriver:

  I Göteborg

  Ett halsband kan man aldrig få för många av, det är så roligt att kunna byta till olika kläder.

 2. Annelie C Karlsson skriver:

  Underbart vackert smycke som jag skulle tänka att ge till mig själv i julklapp

  Svar: Göteborg

 3. Jon Sjöberg skriver:

  Hej!

  Miss Dee har sitt kontor i Göteborg.

  Jag vill vinna halsbandet till min fru Jenny. Den sista november har vi varit gifta i tre år, och det vore en jättefin årsdagsgåva som jag vet att hon skulle tycka väldigt mycket om, eftersom hon gillar Miss Dees vackra smycken.

  En Miss Dee till Mrs Jay, med andra ord…

 4. Victoria B skriver:

  Hej!

  Kontoret ligger i Göteborg!

  Jag skulle vilja vinna detta halsbandet då jag själv faktiskt har ganska få halsband. Det är få jag tycker är snygga, då jag vill att dom ska ha en unik design, och det har verkligen detta halsbandet! Den kombinerar hårt mot mjukt med en snygg kontrast, som passar både till vardags och till fest. Det är lite provokativt på något sätt! Det är edge och romantiskt som samma gång, och sån är jag! Och det är inte ofta man hittar smycken som man kan relatera till sig själv med tycker jag!

 5. annica skriver:

  Göteborg
  Alla mina kompisar har smycken som liknar varandra jag vill ha ett smycke som inte bärs av så väldigt många andra!

 6. Anna L skriver:

  Svar: Göteborg

  Älskar verkligen Miss Dee, tycker deras smycken är så läckra. Tyvärr äger jag inget själv men kanske snart?;)
  Jag tycker jag är värd att vinna eftersom jag har en fruktansvärt jobbig period i livet med en tonårsdotter som inte mår bra. All min energi går åt att försöka hjälpa henne genom livet och jag glömmer fullständigt bort mig själv. Därför tycker jag att jag är värd att få vinna

 7. cecilia larsson skriver:

  Svaret är Göteborg.

  En adventspresent till min kära mamma skulle det bli. 🙂

  kram och ha en bra kväll. Cilla

 8. Lina Cronier skriver:

  De finns i Göteborg!

  Med detta smycke på min kropp,
  känner jag mig lyxig, moderiktig och flott.
  Tänk om det hade varit min tur att vinna,
  då hade ni inte en gladare småbarnsmorsa kunnat finna 🙂

 9. Annelie Niehoff skriver:

  Svar: Göteborg

  Vilket fint halsband!!!
  Jag skulle se det som en tidig julklapp till mig själv från någon ängel som ser hur tufft vi mammor kan ha det ibland, hur vi kämpar på för att få vardagen att gå ihop. Vi sätter alltid barnen i första hand, karriär är inte att tänka på men ändå finns det alltid vällagad mat på bordet och klappar under granen varje jul.
  Att bära halsbandet skulle kännas som en hedring till mig och alla föräldrar som kämpar på i tysthet varje dag.

  Kram!!!

 10. Linda skriver:

  Hejsan! För det första så är halsbandet otroligt snyggt!
  Jag har lyckats gå ner 15kg i vikt och tycker äntligen att det är roligt att köpa kläder igen. Dock är man student och har inte råd med så himla mycket. Och det halsbandet skulle gå på halva mitt studiebidrag så det är ju att drömma om.. Men jag älskar att bära smycken och det kan verkligen lyfta hela outfitten och för en nybliven 18-åring kan det ju inte bli bättre!

  Kram på er!

 11. Spacegirl skriver:

  Svar: Göteborg.
  Jag vill vinna därför att halsbandet skulle passa perfekt till julens alla fester, & dessutom fyller jag snart år 😉

 12. Erika skriver:

  Kontoret ligger i Göteborg.

  Är mammaledig just nu med min lilla bebis (som kom till världen för 2 veckor sedan). Man känner sig verkligen inte vacker just nu. Ska iväg på en stor middag och en månad och halsbandet från miss dee hade varit så fint!

  Många kramar från Erika

 13. Ida skriver:

  Det svenska kontoret finns i Göteborg.

  Varför skulle just jag vinna? Jag är ju bara en vanlig dödlig människa. Jag är även en tvåbarnsmor som aldrig unnar mig själv något fint, och ekonomin hindrar även min man att ge mig något fint. Så detta vore ett perfekt tillfälle för mig att få bära något vackert, förutom de två barn jag bär omkring på, och känna mig fin.

  Tack!

 14. tova skriver:

  göteborgen huserar de i

  Jag ska vinna för att jag blir så glad då 😉
  Har nog inte en riktigt behjärtansvärd anledning eller någon som jag generöst tänker ge vinsten till..den är bara för mig! (tills dottern stjäl den )
  tovling@hotmail.com

 15. Elvira Smedberg skriver:

  Svar: Göteborg

  Hösten är kommen och julen på väg, en mysig tid i allas vår värld. Även för oss studenter är tiden en fest, men att hantera ekonomin kan vara en riktig pest. Julklappar att handla, studenten snart här, plånboken är ju rätt så undernärd. Smycken och kläder är knappast prio ett, men Miss Dees fina halsband är ju bland det snyggaste jag sett! Snälla snälla låt mig vinna denna gång, snälla snälla så kan jag fira natten lång!

 16. Tatyana skriver:

  Svar: Göteborg

  Jag skulle vilja ge halsbandet till min syster, som har haft ett jobbigt år. Hon behöver muntras upp och ett vackert halsband skulle göra henne lite gladare. Det är hon värd.

 17. Maria P skriver:

  svar: Göteborg.
  Jag håller tummarna för ett halsband att böra på vinterns bröllop!

 18. Matilda Mattsson skriver:

  Svar: Göteborg

  I vinter är det vår tur att hålla i familjens jul firande och då både jag och sambon nyligen bytt arbetsplatser så är vår ekonomi lite sämre än vanligt och då skulle det underlätta en hel massa att ha några julklappar på det torra. Denna julklappen skulle gå till sambons mor som är en mycket elegant kvinna.

 19. Glenn Olsson skriver:

  Svar: Göteborg

  Min sambo skulle blivit överlycklig av att få bära detta fina halsband, så det hade blivit en gåva till henne!

 20. Mia Lövgren skriver:

  I Göteborg.

  Älskar Miss Dee. Har länge letat efter ett halsband att bära på min bröllopsdag och nu har jag hittat det. Det perfekta halsbandet. Håller nu tummarna på en vinst.

 21. Andreas skriver:

  Göteborg!

  Min härliga fru är värd en överraskning! Hon har varit sjukskriven nu i en månad och går igenom en jätte tråkig och jobbigt period, jag försöker stötta henne och vill att hon ska må så bra som möjligt!

 22. Carola skriver:

  Svar Göteborg

  Lite lyx och flärd är ju varje tjej/kvinna värd
  Så detta läckra halsband vill jag gärna vinna
  Då blir jag här i det vackra Arvika en glad och lycklig kvinna

 23. Christina Bergström skriver:

  Svar: Göteborg

  Här får jag plötsligt en gratischans
  att vinna från Miss Dee, ett vackert halsband med elegans.

 24. Annika Åborg skriver:

  I Göteborg!
  Jag tycker att jag bör vinna eftersom jag väntar mitt andra barn i dagarna och gärna vill ha på mig detta superläckra halsband till jul när vi ska åka upp till min sambos släkt. Kul att känna sig strålande fin fast man nyligen varit gravid:)

 25. Fru P skriver:

  Miss Dee har sitt huvudkontor i Göteborg!

  Smycken är tyvärr inte något jag unnar mig sedan mannen och jag köpte vår lilla gård, så det vore jätteroligt att få vinna denna snygging och ha det på julfesten!

 26. sanna skriver:

  Göteborg.

  Vann jag så skulle jag behålla halsbandet själv, tycker det är såå snyggt.

 27. Kerstin skriver:

  Svar: Göteborg

  Är trött i både själ och kropp
  behöver därför piggas opp!

 28. Sanna Westeson skriver:

  Hej, jag vill självklart vara med & tävla! 🙂 Svaret på din fråga är: Miss Dee’s kontor ligger i Göteborg.
  Motivering: Jag vill vinna ett vackert halsband eftersom jag har alltid lika svårt att hitta ett halsband som passar mig och min smak. För ärligt talat, så är det en djungel där ute – med smycken & allt. Min garderob skriker efter lite nya smycken, så detta skulle vara välbehövligt 🙂 Nu håller vi tummarna!!

  Med vänlig hälsning
  Sanna Westeson

 29. annica skriver:

  Göteborg
  Mina vänner bär smycken från samma affär-jag vill ha något eget och älskar det här!

 30. care69 skriver:

  Jag är gärna med, ett smycke helt i min smak.
  Kanske en julklapp till mig själv, vem vet…

  Svar: Göteborg.

  Har länkat.
  http://care69.blogspot.com/2011/11/27-nov-vinn-ett-vackert-halsband-fran.html

 31. kaarina skriver:

  Göteborg
  —jag älskar att vinna

 32. liselotte skriver:

  Är gärna med och tävlar, svaret är Göteborg. Jag älskar Miss Dee smycken men har aldrig ägt något så skulle bli så lycklig om jag skulle vinna detta fina halsband.

 33. Linda Fransson skriver:

  är med! 🙂

  * Svar: Göteborg

  * Länkat från bloggen: http://lindastavlingsblogg.blogg.se/2011/november/27-nov-vinn-ett-jattefint-halsband-fran-mis.html

  * Motvering: Skulle vilja ge det till min mor i juklapp, och för en gångs skull vara den som visar min tacksamhet genom allt stöd och all hjälp jag fått av henne i mitt liv. Hon är min bästa vän och jag skulle bli otroligt lycklig om jag fick ge henne något så fint som ett smycke från Miss Dee.

 34. Johannas syster skriver:

  Göteborg

  Tycker att miss Dee´s smycken även ska synas ute i Europa. Jag vill ge detta halsband i julklapp till min syster som är bosatt i Spanien. Det skulle hon bli jättelycklig av!

 35. Isa skriver:

  Göteborg

  Jag vill vinna denna läckerhet för att den helt enkelt är så SNYGG!!!

 36. Hanna skriver:

  Svar: Göteborg

  Jag skulle bli riktigt glad om jag vann det här smycket, i så fall skulle jag ge det till min fantastiska kompis som jag tycker är värd något extra nu till jul!

  Ha det gött!

 37. Mia skriver:

  Göteborg!

  Äter LCHF sedan några månader, funkar tokbra! Ser fram emot julens alla kalas, så jag får klä upp mig och bara trivas! Halsbandet vore pricken över i 😉

 38. Charlotta krantz skriver:

  Åh vilket fint, vill ha! Därför tycker jag att jag ska få vinna
  Svar: Göteborg

 39. Bitte Kråkbo skriver:

  I Göteborg

  Vore världens finaste present till världens finaste svärmor

 40. Carro skriver:

  Svar: Göteborg
  Eftersom jag inte längre tror på tomten så står mitt hopp om tur i tävling för fint smycke vill jag ha i jul. Firar inte enbart jul utan fyller både år och har namnsdag under julhelgen.
  Mina föräldrars planering om ett januaribarn gick åt skogen, så jag kör hela klabbet på ett par dagar:-)

 41. Jonatan Skaffare skriver:

  Svar: Göteborg

  Jag vill vinna detta halsband för att kunna ge min kära mor en fin julklapp! Att se min mor le när hon öppnar paketet är de ja gillar mest i hela världen. Min mor är den bästa mamman i världen!

 42. Anna K skriver:

  Svar: Göteborg
  Motivering: Jag vill vinna halsbandet och ge bort det i julklapp till min mamma! 🙂 <3

 43. Annie skriver:

  Heej Miss Dee bor i Sköna Göteborg!

  Min motivering är att halsbandet var så jäkla snyggt och att det skulle passa mig så bra!
  Jag har inte kommit på en outfit inför julen men om jag vinner detta halsband så kommer jag välja min outfit utifrån detta halsband och berätta för alla om vilken fantastisk skapare miss Dee är!
  Det skulle vara den bästa förskottsjulklappen som jag kunde få någonsin!
  Den var skitsnygg!
  Kram från Annie 16 år
  Örebro

 44. Elsa skriver:

  1) Göteborg
  2) Jag har i höst bytt jobb och behöver numera tänka på hur jag ser ut!!! 🙂 Dvs. inga skyddskläder längre och de andra tjejerna på avdelningen är så snygga i sina kläder och smycken. Jag har mycket att lära och känner att med ett halsband från Miss Dee kommer det att gå åt rätt håll!

 45. Kristina K skriver:

  Svaret är Göteborg

  Småbarnsmamma som bor norr om Luleälv,
  önskar ge smycket i julklapp till sig själv.
  Det är mest barnen som får julklappar – såklart,
  men att öppna ett eget paket vore underbart.
  Särkilt om innehållet är Miami från Miss Dee,
  lyckligare kan man nog knappast bli!

 46. Jennie skriver:

  I Göteborg.

  Sitter här och myser på första advent,
  första ljuset är nu tänt.
  Klurar och funderar väldigt hårt,
  på vad jag till min syster ska ge bort.
  Ett vackert smycke är alltid bra,
  för det är något hon använder var dá

 47. Lotte skriver:

  I Göteborg

  Givit Miss Dee i present till andra så nu önskar jag detta fina halsband i julklapp till mig.En fin gåva som uppmuntran efter ett mycket strävsamt år.

 48. Norrlänningen skriver:

  Kontoret är på Sveriges framsida, Göteborg!
  Jag önskar Er alla härlig andvends-lycka, jag vill gärna mig själv smycka =)
  Presenter i all ära, de går ofta till mina nära och kära. Glömmer ofta mig själv, men kärlek och glädje gör mig mätt dock skulle halsbandet sitta som ett smäck.

  Önskar dig en trevlig kväll Jessica

 49. jenn skriver:

  Ohhh ja!!! Klart att jag vill prova l;yckan! Jag har tipsat pa min blogg:
  http://barbados.blogg.se/2011/november/27-miss-dee.html
  och svaret ’e : Goteborg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *