Ännu TREVLIGARE!!!

Pling plong på dörren. Det är söndag morgon. Klockan är 8:20. Vem tusan är det nu??? Tur man var påklädd och såg någorlunda värdig ut då vi snart ska iväg på simträning. Vi kikar ut. En helt vanlig bil står på gatan utanför huset. Utanför dörren står en mycket trevlig ung herre med en låda från Pågen och ett brev. Han säger Grattis på mors dag till mig och överlämnar brevet och lådan. Barnen och maken kommer och kollar. Vi läser brevet.

Ja, ni kan läsa själva (Min mamma tar sig alltid tid för mig vad det än är. Hon ställer upp när jag behöver hjälp, utan att ifrågasätta. Hon är en klippa som förtjänar att uppmärksammas!). Vilken fin dotter jag har!!! Det här är en vinst på Pågens hemsida som jag/Filippa vann. Jag hjälpte Filippa lite på traven, men ändå!!!

I lådan fanns en härlig ostsmörgås, yoghurt med bär, müsli, en smoothie och en juice. Te fick jag av den trevliga killen.

Eter min stora, goda sconesfrukost fick jag inte i mig mer än koppen med te. Resten får ätas upp under dagen. Budet var grymt tidig, men pga simningen hann jag tyvärr ändå äta frukost innan. Otur men tur ändå att jag fick detta på mors dag av Pågen och min älskade dotter!

 

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Kan du hjälpa mig i en fototävling och rösta på bilden på min dotter när hon ligger på sin pappas arm? Vi är nummer fyra (4). Idag söndag är sista dagen att rösta innan tävlingen avgörs. Snälla rösta här: http://oliviasfotoblogg.blogg.se/2012/may/dags-att-rosta-pa-din-favorit-bild-i-fototavl.html

    Du får såklart en länk hos mig som visas för över 600 läsare, om du hjälper mig 🙂 Tack!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *