OmBonat och fint

Vem drömmer inte om att göra om sitt hem?! Vi är många som köper inredningstidningar och dreglar och önskar att vi själva kunde ha det så där fint som på bilderna. Vitt, rent och fint med härliga färgklickar här och där, inga leksaker som ligger och skräpar, inga strumpor och kalsonger någon slängt på golvet, inget berg med disk i diskhon eller rena kläder folk inte orkar bara bort till sin garderob, inte massa köksmaskiner som står framme för att de inte får plats i skåpet, ja listan kan göras lång.

OmBonat vid Ängby torg, Bromma

Vi har precis gjort om våra två badrum med nya duschkabiner, köpt ny diskmaskin och ny insatsugn så någon storrenovering av hemmet i övrigt blir det troligen inte i år. Men fina inredningsdetaljer kan jag unna mig. Igår var jag inbjuden av Diana till ett minievent på den mysiga lilla affären Ombonat i Bromma (som dessutom har en välfylld webshop).

Karin, ägare till OmBonat

OmBonat är en livsstilsbutik som erbjuder vackra möbler, inredningsdetaljer, konst, belysning, smycken och kläder kombinerat med inredningskonsultation och Homestyling. Butiken har en mängd kända varumärken både inom inredning och kläder. Karin heter den trevliga ägarinnan till butiken.

Fina inredningsdetaljer och kläder i en inspirerande miljö

OmBonat är en liten butik, men proppfull med fina saker som både inspirerar och gör en glad. Man vill liksom bara köpa allt! Butiken har ett litet minicafé med glass, bullar, kakor, te (världens godaste te – Kusmite) och kaffe. Bara att komma till OmBonat, ta en fika och låta sig inspireras!

Det bjöds på Kusmite och nybakta scones

På eventet fick vi mingla runt, inspireras och handla till bra rabatt, umgås och äta goda hembakta scones med färskost och marmelad, smaka på den goda glassen och dricka Kusmite. Självklart passade jag på att shoppa en fin tunika/klänning som kommer bli perfekt till sommaren. Sedan vann jag ett läckert halsband från det välfyllda vinstbordet Diana och Karin hade ordnat samt fick en trevlig goodiebag med mig hem.

Trevlig goodiebag (doftljusen ingick inte i goodien)

Tack Diana, Karin och alla trevliga tjejer på plats!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *