Är du en äkta spelnörd

Vi har ett otal antal spel hemma. Min favorit, och det enda jag spelar, är gamla hederliga brädspel och kortspel, typ Uno, löjliga familjen och spel med vanlig kortlek. Vi har numera en varsin iPad hemma hela familjen (i förra veckan köpte jag en ny iPad air 2 64 Gb med guldfinish – så läcker och bra) och på dessa har vi otaliga spel, vi har spel på våra iPhones, spel på vanliga datorn och våra bärbara datorer, PS4 och PS3. Så det räcker och blir över med andra ord.

Mattias och barnen spelar på PS4an varje kväll. Mattias har just nu ett bilspel som han kör med en mycket avancerad ratt och pedaler. Tillsammans med barnen spelar/sjunger han SingStar som också går varmt just nu. SingStar och DanceStar kan jag ju sträcka mig till att spela då och då men annat, njae helst inte. Är ingen spelmänniska.

Men det kanske du är? Kanske minns du de klassiska tv-spelen från 80-talet? Spelgurun Orvar Säfström kommer i så fall med en utmaning här till dig. Lyckas du lista ut vilka saker som hör till vilka spel har du chansen att vinna ett exklusivt hembesök av Sony Game Truck. Vinner du kommer Orvar och hans Sony-team hem till dig och installerar det senaste inom gaming och bjuder dessutom på god mat. Kolla igenom videon och maila sedan in dina svar till sonygametruck@sonymobile.com.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Amanda skriver:

    Vad sägs om julkalender hos mig?
    Alla luckor från 1-3 är fortfarande öppna! Kika in, ligger bland annat en personlig almanacka i en av luckorna! 🙂 Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *