Pizzarullar när magen kurrar

Jag älskar och äter mycket pizza. Gärna köpt pizza från pizzerian i vårt område. De är delikata! Hemgjord pizza är också gott, men nu var det ett bra tag sedan jag gjorde det. Det måste jag komma ihåg att laga till inom en snar framtid.

Förutom hemgjord och pizzeriabakad pizza kan man ju även köpa pizzor i närmaste mataffär. Det finns faktiskt många goda sorter på marknaden idag, och till ett bra pris dessutom.

En nyhet som nyligen har kommit ut på marknaden är den sk Pizzarullen från Grandiosa. Pizzarullen värms och äts direkt ur förpackningen. Man slipper kladd och disk. Pizzarullen funkar lika bra som mellanmål om man är på språng eller som lättare middag.

Den finns i tre smaker – Classic med ost & skinka, Mexicana med tacokryddad köttfärs samt Peperoni. Pizzarullen är på 155 g.

Idag testade jag och barnen sorterna Mexicana och Pepperoni till mellis. Det var jättepraktiskt att värma och äta pizzan direkt ur förpackningen. Pizzorna hade rikligt med fyllning och mycket god smak. Något för små för att räcka till middag, då krävs det nog att man äter ett par, tre stycken för en vuxen för att bli mätt. Men som mellanmål fungerade de utmärkt.

Gillar du pizza?

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *