Prisbelönt mat

Prisbelönt korvI förra veckan var jag på en mycket givande kurs i charkuteri-kunskap. Med mig hem fick jag en kylväska med några utvalda vinnare i Chark-SM. Bland annat Scan Jägarfalukorv, Knackegrill från Gudruns, Snickarkorv från Hemgården, Isterband från Värmlands Chark, och Ekologisk Wienerkorv från MälarChark.

Vi gjorde våra egna tunnbrödrullarDessa godsaker blev basen i kvällens middag. Blandade korvar, kokt potatis, tunnbröd, grönsaker, ketchup och senap dukades fram och avnjöts. Alltså, vilken underbart god middag! En riktig fest. Korvarna var verkligen riktigt goda och fina och jag förstår varför de vunnit pris. Helt klart minst några nivåer högre än ”standardkorvar”.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *