Äventyret i Parken Zoo

Tisdag och onsdag var vi iväg på en minisemester till Eskilstuna. Vi besökte Parken Zoo och tältade en natt på Parken Zoo Camping & Stugby som ligger i direkt anslutning till djur- och nöjesparken samt badet.

Vi hade en sådan tur med vädret. Det var strålande sol och precis lagom varmt både tisdag och onsdag. Med tanke på det ostadiga vädret just nu var det perfekt tajming. Det är verkligen inte kul att tälta om regnet öser ner…

På tisdagen gick vi runt i djurparken, nöjesparken och Kalle Kunskap-landet. Parken Zoo hade en hel del djur som varken Kolmården, Skansen eller Frösö Zoo har (de tre djurparker vi ser till att besöka minst en gång varje år), tex känguru, myrslok och flamingo. Varken nöjesparken eller Kalle Kunskap-landet var särskilt bra, men perfekt komplement när barnen tröttnade på att se djuren.

Efter en mysig kväll (och natt) på campingen med grillning, sång- och lekstund väntade en trevlig, solig onsdagsförmiddag på badet. Tyvärr var mellanbassängen upptagen för simskolor. Det innebar att barnen hade att välja på en bebisbassäng samt en stor och djupare bassäng. I den djupa fick de bara vara tillsammans med någon av oss vuxna. Men kul hade vi ändå!

Efter lunch på Max åkte vi hemåt igen, glada och nöjda efter två mysiga dagar ihop!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *