Nyss hemkomna

Vi är nyss hemkomna efter två härliga dagar i Eskilstuna. Vi har varit på Parken Zoo och bad i Eskilstuna. Vi åkte hemifrån tidigt i tisdags morse, gick sedan hela dagen i djur- och nöjesparken. Vi tältade på kvällen/natten på campingen som tillhör Parken Zoo. Idag har vi varit på badet fram till lunch, åt lunch på Max Hamburgerrestaurang utanför området och sedan åkt hem. Bilder och närmare beskrivning av vad vi gjort kommer!

Efter snabb uppackning lagade jag till en smaskig middag. Det blev köttfärssås och spaghetti och grönsaker till detta. Gott som vanligt!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *