Alla hjärtans dag närmar sig

14 februari är det dags igen. Årets mest romantiska dag. Eller?! Personligen tycker jag att man varje dag ska visa sin kärlek och uppskattning till den man gillar eller älskar. Det behövs inte en särskild dag. Men nu har vi en sådan så varför inte uppmärksamma den!

Många är vi som älskar fina smycken, både killar och tjejer. Själv är jag väldigt förtjust i namnhalsband och har själv ett halsband med berlocker med barnens namn och även mitt och min mans namn. Jag använder halsbandet varje dag och känner mig nästan naken utan.

Det finns numera många affärer och sajter på nätet som säljer fina namnsmycken. En av de allra första var Familjesmycken. Nu till alla hjärtans dag har de en special där alla som beställer ett smycke tom 14 februari får en kärleksberlock på köpet. Själv funderar jag på att köpa ett namnsmycke till Filippa som flera gånger frågat mig om inte hon också kan få ett eget.

Kanske är namnhalsband något för dig? Tipsa din man/fru, mamma eller pappa. Kanske blir du också lika förtjust i dessa som jag!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *