En hållbar och god jul

Bara 10 dagar kvar till julafton – tjohoo, men bläää vad mycket jag har kvar att göra…. Hur ska jag hinna?! Ja ja, det får bli som det blir. På julafton kommer allt i alla fall vara klart så gott jag kunnat och jag kommer garanterat ägna mig åt att njuta av julefriden som uppstår! Julaftons morgon ska jag njuta extra mycket av ett kaffe som bidrar till en hållbar och god jul. Det är Zoégas som för 27e året i rad kommer med ett speciellt julkaffe. Denna gång med en blandning av 100 procent Arabicabönor från bland annat Zoégas fleråriga hållbarhetsprojekt i Kenya som fokuserar på kvinnliga kaffeodlare och ungdomar för att säkra kaffets framtid.

En hållbar och god jul

Zoégas julkaffe 2015

Årets julkaffe har en fyllig smak med toner av björnbär och mjuk nougat med inslag av solmogen blodapelsin. Det låter riktigt gott och kommer kröna min julaftons morgon.

Julkaffet kommer både som malet kaffe (Selected Editions) om 450 g och som hela bönor (Limited Blend) om 500 g.

 

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *