Vasaloppsmässan

I Mora låg den stora Vasaloppsmässan där Vasaloppets sponsorer och värdar fanns representerade. Bland annat fanns Axa och Risenta på plats.

Hos Axa kunde man fynda müsli och grötflingor. För 40 kr fick man en påse Dinkelmüsli (fikon, pumpafrö och linfrö), en påse Sportgryn (havre och råg) och en påse Snabbhavregyn fullkorn. Kanonbilligt! Man kunde också köpa Axa Protein+, en återhämtningsdryck för dina muskler. Finns i smakerna vanilj resp choklad. Mattias som blandar sina egna återhämtningsdrycker gav dessa från Axa högt betyg. Lika bra innehåll som de han själv blandar ihop. Jag har smakat den med choklad och den var mycket god och hade perfekt konsistens. I vanliga fall köper jag Gainomax men i fortsättningen köper jag nog denna istället. Jag har också proteinpulver hemma och kan blanda mina egna återhämtningsdycker, men jag tycker att det är enkelt och bekvämt med färdigblandade.

Vid målgång fick man en Axa Protein+.

Jag åkte Vasaloppet med klubbtillhörighet Axa Sports Club och hade en Axa-mössa på mig under loppet och när jag besökte vasaloppsmässan. När jag besökte Risentas monter efter avslutat lopp berättade jag för en av de som arbetade där att jag är en av Risentaambassadörerna. Då Axa är en av deras konkurrenter letade han fram en Risenta-mössa jag kunde ha på mig istället så att jag kunde visa min lojalitet för Risenta på det viset. Risenta-mössan åkte självklart på och Axa av!

Även Risenta hade bra erbjudanden. Jag köpte en påse Eldriskicken (en mix av mullbär, tranbär, körsbär, blåbär, gojibär, jordgubbar, sultanrussin, cashewnötter och pekannötter), en unik produkt som endast säljs i samband med Vasaloppet, och en påse gojibär. Bara 20 kr för båda. Av Risenta fick man också en liten gåva efter avslutat lopp. Det var ett par skidremmar. Perfekt då jag slarvade bort mina när vi var i fjällen över jul.

Vid målgång fick man sesamkakor från Risenta.

I övrigt fanns bland annat SVT, Folksam, Stadium och Alecta på plats i mässan. Inga roliga erbjudanden i övrigt tycker jag. En ganska tråkig mässa sammanfattningsvis. De borde kunna bättre med tanke på hur många som åker Vasaloppet, Tjejvasan, Kortvasan, Öppet spår, etc.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *