Fler kvinnohjärtan att rädda

Vid samma tid förra året skrev jag att fler kvinnor dör i hjärtsjukdom än i någon annan sjukdom. Tyvärr är detta fortfarande ett faktum. Det är därför jätteviktigt att stödja forskningen om kvinnohjärtat.

Sedan 2006 har Hjärt- och Lungfonden drivit kampanjen Rädda kvinnohjärtat – Go Red för att samla in pengar till forskning och öka medvetenheten om hjärtsjukdom bland kvinnor. Under mars varje år säljs speciella Go Red-smycken där pengarna går just till forskning om kvinnors hjärtan.

Årets Go Red-smycken är tillverkade av silverpläterat järn med små pärlor. Berlocken har budskapet ”Heart full of love” och smycket finns både som armband och halsband. De säljs i år hos Kronans Droghandel, KappAhl, HeartStore och BestWestern. Armbandet kostar 89 kronor och halsbandet 129 kronor. 

Jag köpte ett halsband förra året och har använt det jättemycket. Det är fortfarande ett av mina favoritsmycken. Självklart kommer jag att köpa ett halsband och ett armband även i år. Det gör väl du också?!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.