God natt-smoothie

I början på veckan fick jag hem min nya bok ”Kärnfrisk familj, så gör du. Livsstil utan socker, stress och kemikalier. Förändrar din vardag för alltid” av Ninka-Bernadette Mauritson. Jag började genast läsa den och har svårt att lägga den åt sidan. Den blandar rön och fakta från läkare med olika familjers erfarenhet av att lägga om kosten. Det finns konkreta tips och råd och boken avslutas med recept och en kom-igång-guide.

Boken ger fem strategier till ett nytt familjeliv: Nya matvanor, nya inköpsvanor, nya inspirationskällor, ny hälsa och ny livsenergi.

Jag är helt såld! Inte så att jag helt kommer att lägga om min och min familjs livsstil och kost, för det behöver vi inte. Vi lever sunt redan som det är men det finns flera tips och råd även vi kan ta till oss. Jag kommer att återkomma till det fler gånger här i bloggen.

Det finns många härliga och inspirerande recept i boken (dock skulle jag velat haft ännu fler recept, kanske kommer en uppföljare?!). Till kvällsmål igår kväll gjorde jag mig en God natt-smoothie med blåbär och hallon. FANTASTISKT GOD!!! Den kommer jag garanterat göra fler gånger och fler recept kommer testas!

God natt-smoothie med blåbär och hallon

1 del blåbär
2 delar hallon
2 delar blandad rismjölk och sojamjölk
2 msk linfröolja
1 msk proteinpulver
1/4 tsk malen kanel
1 knivsudd vanilj
citronsaft

Blanda allt i mixer och servera i glas, gärna med sugrör!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *