Hemmaspotting med Beer Can Chicken

På tisdag är jag egentligen inbjuden av Spot and Tell till en härlig grillkväll uppe på Gondolens tak med Magnus Albrektsson vid grillen, Beer Can Chicken och andra goda nyheter för grillsäsongen från Kronfågel. Självklart serveras härliga grilltillbehör och dryck. Tyvärr kan jag inte komma då tanken är att jag ska springa Blodomloppet med några kollegor (huruvida jag kommer till start är dock osäkert i dagsläget då jag drabbats av en rejäl muskelbristning och knappt kan gå).

Istället har jag fått chansen att delta i Spot and Tells hemmaspotting där jag själv kommer att grilla min Beer Can Chicken och njuta av den på hemmaplan. Nu har jag redan gjort denna rätt flera gånger och vet hur underbart god rätten är så det kommer bli en härlig hemmaspotting!

Vill du veta hur man tillagar en Beer Can Chicken – använd denna guide http://kronfagel.se/beercanchicken.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *