Slätare, mjukare och i en mindre förpackning

Att äta mellanmål är viktigt för mig. Sex gånger om dagen äter jag. Frukost, mellis, lunch, mellis, middag och kvällsfika. Jag behöver det för att orka med, hålla humöret upp och må bra. Den stora nöten att knäcka är vad man ska äta. Variationen är inte alltid den bästa. Jag gillar att satsa på säkra kort.

Till mellanmål lyxar jag ofta till det med en Risifrutti. Lite vardagslyx är inte helt fel. En nyhet i butik är Minifrutti. Det är ett lite mindre mellanmål för den som inte alltid orkar äta en hel Risifrutti Original. Minifrutti har samma smak som Risifrutti Original men har en slätare och mjukare konsistens. Skillnaden är också att fruktsåsen finns i botten av bägaren och vaniljriset ligger ovanpå.

Minifrutti finns i smaken jordgubb vanilj. En bägare innehåller 125 gram och kommer i ett multipack om fyra stycken bägare.

Jag har fått hem ett fyrpack för att testa. Smaken var lika god som originalet. Bägarens storlek var perfekt. Tillsammans med en frukt blir det ett lagom mättande och gott mellanmål.

Gillar du risifrutti?

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

3 svar

 1. Micke skriver:

  Du skämtar va ? Fruktsåsen i botten innehåller nästan ingen frukt alls utan är mest ”sås” och smakar pyton. I verkligheten så är inte ens ”frukt/jordgubbssåsen” röd, utan mer gråaktig.

  De som tillverkar detta har till och med problem med sylten och de har bekräftat detta till mig via epost och även ett skrivet brev. Men Minifruttin ÄR inte god. Jag kan inte rekommendera någon att äta den och ni som ätit den, jag förstår er om ni inte vill köpa den igen!

  Så du som skrivit detta blogginlägg.. Säker på att ni gillade produkten eller skrevs inlägget bara i reklamsyfte ?

 2. admin skriver:

  Mina recensioner är aldrig köpa. Jag gör ingen reklam på min blogg. Alla ord jag skriver är mina och de står jag för. Mina åsikter och inga andras! Tur att vi alla tycker olika!

 3. Hampe skriver:

  Hahahaha roligt att jag svarar 8 år senare men håller helt med Micke när jag va på tennisläger när dessa var nya så köpte jag med dom till mellanmål tog en sked och smaka och den va helt smaklös va fan det äckligaste jag hade ätit

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *