Inte mycket mat lagat

Disney on ice

Disney on ice

Idag blev det inte mycket mat lagat här hemma. Har varit iväg hela dagen med Filippa och två av mina syskonbarn på Disney on ice – prinsesstema detta år. Det innebar godis och läsk till föreställningen och MacDonalds till lunch. Jag vet, Leva sunt, njaaae men man måste njuta lite extra ibland. Middagen intogs hemma hos mamma där vi bjöds på lasagne till middag och fruktsallad till efterrätt, smaskigt!

Nu är det bara en dag kvar på ledigheten… Snyft, det har varit otroligt härligt att ha varit tillsammans hela familjen och gjort så mycket roligt tillsammans. Men vi får ta tillvara på helgerna istället!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *