Fika och utställning

Den ena aktiviteten efter den andra avlöser varandra i bland annat skolan, förskolan, barnens gympa, simning och mitt eget jobb. Idag har vi egentligen julfest med jobbet men det hann jag bara inte med. Istället jäktade jag iväg till skolan där Filippas klass bjöd in till fika med tillhörande utsällning. Fikat hade vi föräldrar bakat (jag fuskade dock och köpte färdiga bullar från Findus – jag hann bara inte något annat) och pengarna vi betalade gick till barnens klasskassa.

Utställningen var riktigt fantastisk. Barnen hade tillsammans med lärarna gjort riktiga pepparkakshus. Det var inte vilka pepparkakshus som helst utan föreställde bland annat Louvren, Globen, Lutande tornet i Pisa, Kinesiska muren, sin egen skola, etc etc. Filippa hade varit med och gjort Louvren. Grymt duktiga lärare och elever!!! Riktigt kul att se!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *