Mycket gott

Efter middagen igår serverade vi en ostbricka. Vi hade fem olika sorters ostar, massor med olika kexsorter och tre olika marmelader. Jag älskar ost och kex och vill gärna kröna det hela med en god marmelad. Fikonmarmelad är det vi alltid har hemma och det passar perfekt till ostar med mycket smak. I goodiebagen inför Lakritsfestivalen medföljde även ett par marmelader som vi givetvis tog tillfälle i akt att pröva. Det var dels Aronia och lakritsmarmelad från Beriksson, dels Hallon och Lakritsmarmelad från Lakritsroten. Vilka fantastiskt goda marmelader! Min favorit var Aronia och lakritsmarmeladen. Gudomlig! Båda passade utmärkt till ost men passar lika bra på rostat bröd, scones eller liknande.

Jag passade även på att pröva en av godissorterna när jag ändå var igång. Nu blev det provsmak av Black – Chocolate Coated Salty Liquorice från Esteban’s. Salt lakritspulver längst ut, god choklad och mjuk saltlakrits i mitten. God!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 44 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat just mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *