Ett nyttigare godis

Jag är verkligen en godisgris. Äter något sött och gott varje dag faktiskt. Det kan vara allt från vanligt godis, till kakor, bullar, glass etc.

Men jag gör också bra val ibland. Det gäller bara att välja rätt för det finns många dolda fällor. Allt gott är inte onyttigt. Flera gånger har jag bakat min nyttiga och hälsosamma kladdkaka och den är minst lika god som den onyttigare varianten. Man kan göra goda och nyttiga chokladbollarsmoothies, äta frukt/fruktsallad, etc.

Välj nyttigt godis! Här chokladdoppade gojibär.

Häromveckan köpte jag hem en påse Superfruit Goji+Choklad. Det är ett nyttigare godis jag verkligen vill slå ett slag för. Gojibär har ett högt innehåll av nyttiga näringsämnen och har använts i Asien i tusentals år i syfte att få god hälsa och livskraft. Mörk choklad har ju också visat sig vara bra ur ett hälsoperspektiv genom att faktiskt sänka kroppens blodsocker och kolesterolvärde.

Kombinationen goji+choklad var verkligen lyckad. Så himla goda! Bara att mumsa på med gott samvete alltså!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *