Nya sneakers – check!

I födelsedagspresent av Mattias och barnen önskade jag mig ett par nya sneakers och ett par nya joggingskor. Vad gäller sneakers har jag de senaste två åren gått i ett par svarta Nike Free 2. Jag har varit mycket nöjd och ville nu ha ett par liknande, men något mer färgglada än den klassiska svarta färgen. Mina joggingskor har alltför många mil i backspegeln och behöver definitivt kasseras innan de gör mer skada än gott.

Idag kunde vi sätta check och bock framför den ena av mina två födelsedagsönskningar, nämligen nya sneakers. På Stadium slog jag till på ett par rosa Nike Free 5.0. Precis som sin föregångare är det egentligen en löparsko med barfotafeeling. Lätt som en fjäder och en flexibel sula. Superskön! Fungerar lika bra som sneakers som löparskor. Jag ska som sagt använda mina som sneakers. Jag är riktigt nöjd!

Nu återstår det bara att köpa ett par joggingskor. Det ska jag göra på Löplabbet eller liknande affär där man ordentligt kan avgöra vilken typ av skor just mina fötter och springstil behöver och få professionell hjälp att pröva ut de rätta skorna. Idag fanns det inte riktigt tid till detta så det får vi istället bocka av inom kort.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *