Påsklovskryssning

I torsdags åkte vi hela familjen på en påsklovskryssning med Birka Cruises. En 22-h ”nöjeskryssning”. Vi har umgåtts, lekt, badat, shoppat och ätit mat.

Faktum är att vi totalt sett är ganska missnöjda. Det var kul att umgås hela familjen men hade säkert varit trevligare under andra former. Det var hysteriskt mycket folk på båten. Det märktes framför allt vid frukosten. Det gick knappt att få ett bord… På badet fick man knappt plats. Det fanns två bubbelpooler och en mindre vanlig pool. Alla tre var helt överfulla och ljudvolymen var katastrofal. Omklädningsrummet var minimalt och bastun var kall. Maten på buffén var inte alls i klass med det vi är vana vid från kryssningar med Silja Line eller Viking Line. Den enda maten vi var nöjda med var den vi åt i bistron. Påsklovsaktiviteterna som de utlovade var inget att hänga i julgranen. Lekrummet var riktigt kasst… Shoppingen var inte heller bra. Utbudet litet och priserna höga.

Nej, Birka Cruises. Gör om – gör rätt!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

3 svar

 1. Martina skriver:

  Men fy vilken trist resa 🙁
  Jag tror att den största boven nog var påsklovet….

  När vi åkte för ett år sedan, ungefär, så hade barnen det jättekul och de pratar ibland om att åka igen.
  Fast jag minns iofs inte vilket rederi vi åkte med.

 2. Lina skriver:

  Åh vad tråkigt 🙁 Vi åkte ju en helg på Sportlovet och upplevde det inte alls så …. Visst var det mkt barn, men det upplevdes aldrig på det sättet och maten var super god!

  Hoppas allt är bra m dig?

  Kram kram

 3. Lina skriver:

  Vann du kryssn på nån annan blogg? såg att det var många som tävlade ut kryssningarna, kraam

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *