TÄVLING – Vinn Skylander Giants-figuren Wrecking Ball

Som ni vet älskar mina barn Skylanders. Vi har både Skylanders: Spyro’s Adventure och Skylanders: Giants hemma till vårt PS3. Vi har en massa Skylandersgubbar och Skylandersjättar hemma som barnen spelar och faktiskt även leker med. Nya gubbar släpps hela tiden och det är ett ständigt tjat hemma om att vi måste köpa en viss gubbe, gärna så fort de har släppts.

Wrecking Ball är en figur som nyligen kommit ut i affärerna. Självklart har jag beställt denna till min son. Nu har även du chansen att vinna en Wrecking Ball. Två (2) lyckliga vinnare vinner en figur var. Det du behöver göra för att ha chans att vinna är att i en kommentar till detta inlägg tala om vad företaget som ligger bakom jättesuccén Skylanders heter. Motivera även varför just du ska vinna Wrecking Ball. Sedan ska du dela detta inlägg på din Facebook-sida eller länka till den på din blogg. Tävlingen pågår till och med onsdag 17 april kl 20:00. Glöm inte att ange email-adress så att jag kan komma i kontakt med dig om du vinner. LYCKA TILL!!!

Wrecking Ball

Krock ’n’ roll!

Element: Magi
Figurtyp: Series 2

Wrecking Ball var en gång i tiden en larvig liten mask på väg att bli huvudingrediens i en gammal trollkarls magiska brygd. Då han släppte ner masken i grytan blev dock trollkarlen mycket förvånad, då den lilla larven smaskade i sig all soppa och dök upp ur grytan 20 gånger större – med en lång och klibbig tunga. Den stackars gamle trollkarlen blev ännu mer överraskad några sekunder senare, då larven svalde honom hel. Till slut sprang – bokstavligt talat – Wrecking Ball in i portalmästaren Eon, som blev helt tagen av varelsen och imponerad av hans unika förmågor.

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

13 svar

 1. Simon och Emma Söderberg skriver:

  Hej!
  Företaget heter ActiVision. Vi vill jätte gärna vinna skylandersgubben för att vi tycker att han är bra, liten och söt och den ser busig ut.
  Hälsningar
  Simon och Emma

 2. Anna på Grönkulla skriver:

  Företaget heter Activision 🙂 Jag vill väldigt gärna vinna denna till min gosse som älskar Skylanders Giants! Och just ”Wrecking ball” är den han önskar sig allra mest. Har tipsat på FB här:
  https://www.facebook.com/anna.gronkulla

  Vi håller tummarna 🙂 Trevlig helg!

 3. Rätt svar är ActiVision! 🙂

  Jag vill vinna av två anledningar 🙂 Själv tyckte jag att den var förbannat söt! – det är det JAG går på när jag ska välja gubbar att köpa till våra söner. De måste vara söta – det är viktigast, haha!
  Men så kommer nästa anledning, jag frågade min äldsta om han ville ha Wrecking Ball till Skylanders och han gapade stort och svarade bara ”Jaaaaa mamma, den måste jag ju ha!!”. Sen fick jag förklarat för mig att han kan få en jäääättelång tunga och bli en discokula. Sambandet förstår jag inte alls, men det skulle tydligen vara en bra gubbe att spela med – så den står högt på önskelistan!

  Gissa vilken bra mamma jag skulle vara om jag vann? 🙂

  Länkar: http://nilssonpettersson.blogg.se/tavlar/2013/april/familjensundberg.html#comment

  Kram Annika
  familjenpettersson@hotmail.se

 4. Emma-Lou skriver:

  Företaget bakom Skylanders Giants heter Activision.

  Skulle väldigt gärna vinna denna spelgubbe till mina söner som delar på konsolen. De tycker mycket om Skylanders Giants båda två. Även en mycket bra gåva till mig som förälder, som får ”avlastning” (läs: barnvakt) när jag lagar mat, tvättar eller städar 🙂

  Har länkat tävlingen på Facebook (Emma-Lou Pesonen) samt länkat i bloggen, länk: http://www.mondoblog.se/emmalous/2013/04/07/vinn-skylanders-giants-figuren-wrecking-ball/

 5. lisette bäcksro skriver:

  Företaget bakom Skylanders heter ActiVision.
  Varför jag vill vinna? Loke har tjatat om de här gubbarna och jag vill gärna låta honom prova att spela! =)

  har tipsat här: http://lis1etavlar.blogspot.se/2013/04/174-sundberg-skylanders.html

 6. Sanna skriver:

  Jag är super gärna med och tävlar, och företaget som ligger bakom Skylanders heter ActiVision.

  Skulle väldigt gärna vilja vinna då det har blivit riktigt populärt med dessa gubbar för både för min 6 åriga lillebror och min 5 åriga dotter, som gärna spelar Skylanders tillsammans. Det vore super kul för bägge om de fick en ny gubbe med i gänget ibland de som det redan har.

  Har delat tävlingen på FB (Sanna Kaakinen).

  Kram Sanna

 7. FixarFarsan.se skriver:

  Säger Activision som alla andra men vi har redan denna gubbe så jag låter någon annan få den 🙂

  Jag kör faktiskt också en Skylander-gubbe-tävling just nu:
  Vinn din Skylander Gubbe här

 8. Helena Rahlenius skriver:

  Jag vill tävla!!!

  Min son älskar Skylanders och det vore underbart att få ge honom en i present !
  Tror att det är företaget Activision

  Jag har länkat :
  lottiectvlar.blogg.se

 9. Lotta Berlin skriver:

  Min åttaåring lever sitt liv genom Skylanders Han pratar all vaken tid om dem, läser boken om dem, googlar, spelar, samlar, sparar pengar för att köpa nya och tar med dem till kompisar. Han skulle bli alldeles överlycklig av en Wrecking Ball, som han inte har!

  Är tyvärr en stenåldesmänniska och har ingen FB!

 1. april 7, 2013

  […] om tävling som jag hoppas på att få vinna till barnen: http://attlevasunt.se/tavling-vinn-skylander-giants-figuren-wrecking-ball Tryck "gilla" för att dela Emma-Lous blogginlägg till dina vänner på FacebookFacebook Det […]

 2. april 18, 2013

  […] Tävlingen om att vinna Skylander Giants-figuren Wrecking Ball är nu avslutad. Nu har jag utsett två lyckliga vinnare. Vinnarna är Simon och Emma Söderberg som vill vinna Wrecking Ball ”för att vi tycker att han är bra, liten och söt och den ser busig ut”, samt Emma-Lou Skulle som ”väldigt gärna vinna denna spelgubbe till mina söner som delar på konsolen. De tycker mycket om Skylanders Giants båda två. Även en mycket bra gåva till mig som förälder, som får ”avlastning” (läs: barnvakt) när jag lagar mat, tvättar eller städar ”. GRATTIS till er – vinnarna är kontaktade via mail. […]

 3. september 29, 2013

  […] HOS FAMILJEN SUNDBERG Share this:TwitterFacebookGillaGilla Laddar… Det här inlägget postades i AVSLUTADE […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *