Philips 7000 series rakapparat

Philips har nyligen lanserat en ny serie rakapparater, Philips 7000 series rakapparat, som är speciellt anpassade för känslig hud. Med hjälp av skyddande ringar runt skärbladen minimeras friktionen mot huden. Bladsystemet är också anpassat för att kunna skära otroligt nära men ändå utan att komma i kontakt med huden för optimal rakning. Med Aquatec våt- och torrakning kan man själv välja hur man vill raka sig. Bekväm torrakning eller en uppfriskande våtrakning med rakgel eller raklödder. Min man Mattias har använt hyvel i över 10 år. Han har försökt hitta en eldriven rakapparat som är bra men ännu inte känt sig nöjd. Jag tänkte att Mattias därför skulle få testa en serie 7000 shaver!

 S7530, Philips 7000-series

S7530, Philips 7000-series

Den här serien rakapparater finns i olika modeller med olika tillbehör. Man kan också välja att köpa med eller utan rengöringsstation. Den modell Mattias har testat heter S7530 och har två medföljande tillbehör. En trimmer och en roterande rengöringsborste för huden.

Philips 7000, Två medföljande tillbehör. En trimmer och en roterande rengöringsborste för huden.

Två medföljande tillbehör. En trimmer och en roterande rengöringsborste för huden.

Mattias har nu testat den här rakapparaten under en veckas tid, både med och utan rakskum. Slutsatsen är att resultatet på många ställen är nära det en hyvel kan åstadkomma och ingen hudirration upptäcktes. Tyvärr så blev en del skäggstrån kvar och han fick köra några gånger över samma hudyta för att få ett optimalt resultat. Rakapparaten är annars otroligt lätt att rengöra. Man lyfter helt enkelt av rakhuvudet och sköljer rent. För den som är van att använda rakapparat så är det här en väldigt bra produkt, för den som är inbiten hyvelanvändare så står sig hyveln ett strå vassare.

Philps 7000 series rakapparat

Philps 7000 series rakapparat

En perfekt julklapp alltså till maken, sambon, pappa, morfar, farfar etc. Det rekommenderade priset ligger från 1799 kr. En av er kommer också ha chansen att vinna en Philips Shaver Series 7000 här på bloggen i min adventskalender. Håll utkik vad som döljer sig bakom luckorna!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 44 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat just mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *