Plantronics BackBeat FIT 6100

Plantronics BackBeat FIT 6100

Plantronics BackBeat FIT 6100

(Produktprov) En sak jag älskar med hösten är att det kommer ut galet mycket produktnyheter på marknaden. Både ätbara nyheter och mer användbara nyheter. Jag är en flitig användare av hörlurar. Lyssnar extremt mycket, tycker många – normalt mycket tycker jag, på olika poddar via min mobil. Hörlurar från Plantronics har visats sig passa både mina öron och min livsstil bäst. Tro mig, har testat många olika märken under åren. Mina favoritlurar är BackBeat Fit 2100. De fullt trådlösa BackBeat FIT 3100 tycker jag har något för kort batteritid för att passa mina behov fullt ut, det är annars hörlurarna som sitter allra skönast över och ”i” örat. I höst släpper Plantronics fyra nya sporthörlurar – BackBeat PRO 5100, BackBeat FIT3200, 6100 och 3150. Jag har precis testat Plantronics BackBeat FIT 6100.

BackBeat Fit 6100 är en av Plantronics nyheter för hösten 2019

BackBeat Fit 6100 är en av Plantronics nyheter för hösten 2019

Mjuka sköna öronkuddar.

Mjuka sköna öronkuddar.

Plantronics BackBeat FIT 6100 är trådlösa over ear-lurar. Tidigare har jag testat BackBeat FIT 500 som är on ear-lurar och de har funkat bra. Over ear ligger över ytterörat och stänger ut omvärlden så att man hör musiken bättre och slipper spela extra högt för att överrösta andra ljud. 6100 har ett justerbart Sport-fit pannband och upp till 24 timmars batteritid på en enda laddning. De är svett- och vattentåliga.

Praktisk sladd man kan dra åt för tajtare passform.

Praktisk sladd man kan dra åt för tajtare passform.

Det allra första jag slås av är hur snygga hörlurarna är. De har lite camo över sig på utsidan av bandet som är riktigt snyggt! De är fantastiskt sköna och sitter som en smäck. Inget skav någonstans utan mjuka och sköna öronkuddar. Jag gillar verkligen finessen med ett snöre/sladd på pannbandet man kan dra åt åt ifall man hoppar, springer eller rör sig väldigt mycket och som man kan spänna upp för mer avslappnad passform. Mycket praktiskt och användbart! Ljudet är toppkvalitet. Ljud och byte av låt/prata i mobil styrs via kontroller direkt på öronkåpan vilket är mycket enkelt och smidigt. Öronsnäckornas utformning gör att ljudet från omvärlden stängs ute mycket effektivt trots avsaknad av aktiv ljudreducering. Det finns också ett ”Awarness”-läge så att man hör omgivningen. Kan vara bra om man tex är ute och springer när det är mörkt.

Sitter riktigt bra när man tränar och rör på sig!

Sitter riktigt bra när man tränar och rör på sig!

Armhävning mot terass!

Armhävning mot terass!

Och en hög planka! Hörlurarna sitter fortfarande kvar!

Och en hög planka! Hörlurarna sitter fortfarande kvar!

Sammanfattningsvis är Plantronics BackBeat FIT 6100 en perfekt over ear-hörlur jag varmt kan rekommendera!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *