Julklappstips till henne

Julklappstips till henne
Julklappstips till henne

(Produktprov – ej samarbete) Far du liksom jag också runt på stan eller nätet och letar efter den perfekta julklappen till nära och kära? Vissa är helt omöjliga att köpa till känns det som. Men då kommer jag här med julklappstips till henne. Till mamma, svärmor, mormor, farmor, dottern, syrran, kusinen, vännen, svägerskan, ja you name it. Helt enkelt perfekta presenter till alla tjejer som bryr sig eller borde bry sig om sig själv och sitt utseende.

Ni som följer mig på Instagram såg att jag tipsade om dessa i mitt Insta-story. Ligger sparat under höjdpunkter för er som är intresserade.

Julaskar från Real Techniques.
Julaskar från Real Techniques.
Sponges får man aldrig för många av.
Sponges får man aldrig för många av.

Real Techniques är en av mina favoriter. Inte mycket som slår deras sminkborstar, svampar och applikatorer. Nu till jul har de tagit fram några julspecial. Presentaskarna Real Techniques Holiday 2019 Limited edition metallic dimension, Real Techniques Holiday 2019 Limited edition luminous, Real Techniques Mini Powder Ornament och Real Techiques Make Up Sponges.

Tre-pack ansiktsmasker från Formula 10.0.6
Tre-pack ansiktsmasker från Formula 10.0.6
Ansiktsmasker från MasqueBAR.
Ansiktsmasker från MasqueBAR.

Ansiktsmasker av olika slag är så 2019. Formula 10.0.6 har en julkollektion Tis The Season To Glow!. Masque BAR har flera olika roliga masker som ser ut som djur Animalz, Masque BAR Gingerbread Cookie Cream-mask och presentasken Masque BAR Color Foil Gift Set.

Tillbehör för snygga läppar och ögonbryn från Know Cosmetics.
Tillbehör för snygga läppar och ögonbryn från Know Cosmetics.

Snygga ögonbryn och läppar vill vi alla ha. Know Cosmetics har flera läpprodukter med olika funktion samt en ögonbrynspenna No Bare Brows som gör underverk för ögonbrynen.

Nu har ni några tips. Hoppas ni har fått lite inspiration!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *