Picknick i sängen

Idag skulle Gustaf ha haft uppvisning på sin gymnastik då det var sista gången för terminen. Det skulle ha varit uppvisning för släkten, diplomutdelning och picknick. Barnen skulle grilla korv och bröd och jag och Mattias planerade att köpa mackor från Subway. Nu fick jag hämta Gustaf från dagis på eftermiddagen då han var hängig med feber. Gympauppvisningen fick vi helt enkelt hoppa över. Picknicken tog vi hemma istället. Barnen åt korv med bröd framför barnfilm i vardagsrummet, jag och Mattias åt våra smörgåsar framför vuxenfilm i sängen i sovrummet. Vi åt en varsin Subway Melt (bröd – jag valde honey oat, med kalkon, skinka, knaperstekt bacon, smält ost, grönsaker, honey mustard-dressing och majonäs-dressing) och drack en cola light. Inte illa alls!!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. BAMBI skriver:

    Sv: Aha, ja, det var också en av mina tankar.. att det kanske var en läsare som hade sagt något! Men det var ju toppen!!

    //Mumsar choklad just nu

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *