Pressvisning av nya Sacha Baron Cohen-filmen

I eftermiddags var jag iväg på pressvisningen av nya filmen The Dictator av och med bland annat Sacha Baron Cohen. Filmen har premiär nästa onsdag men redan idag fick några utvalda chansen att se filmen före alla andra. Där var fullt av pressfolk och recensenter och så lite löst folk som jag.

Filmen var faktiskt riktigt rolig. Klyschig och förutsägbar, men som sagt rolig och underhållande. Många kända skådisar! Då filmen inte har pressvisats i USA ännu får man inte recensera mer än så här. I morgon efter klockan 6:00 är det fritt fram, men min recension duger gott!

Jessica Sundberg

Jag heter Jessica Sundberg och är 47 år, bor i Stockholm med min man Mattias och mina två älskade barn Filippa och Gustaf. Bloggen Leva Sunt handlar om att leva sunt och hitta balans på alla plan i livet. Jag blandar kost och recept, träning och hälsa, resor och vardag och hur man får detta att gå ihop i livet som heltidsarbetande förälder. Bloggen är helt enkelt en livsstilsblogg nischat mot hälsa i vardagen med inriktning mot familj. För att komma i kontakt med mig kan du maila: jess.sndbrg@gmail.com eller jessica@attlevasunt.se.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Lina Sjölund skriver:

    Å kul m bio 🙂 hur får du alla förhandsvisningar? Tycker du jämt är på bio 😉 Hihihi… 😉 säg till om du vill ha sällis nån gång på bio el event 😉 Ha en mysig helg, kram kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *